Träning, hälsa och aktiviteter

Träning och hälsa är av stor prioritet för oss. Många idrottslag och individuella idrottare väljer att bo hos oss på Hotel Vilja med närhet till Gammlia och Umeå Energi Arena. På hotellet finns ett träningsrum för dig som vill hålla dig i form efter resan. Annars rekommenderar vi våra gäster att ta en träningsrunda i Gammliaskogen som är beläget 200 meter från hotellet med milslånga motionsspår för skidor, terränglöpning och utegym.

Det finns många attraktiva aktiviteter och sevärdheter i närområdet. Från Hotel Vilja är det gångavstånd till Umeås största grönområde Gammlia med milslånga motionsspår. Dessutom är Västerbottens Museum beläget ett stenkast från hotellet. Många av stadens elitidrottslag spelar sina hemmamatcher på Umeå Energi Arena. Passa på att se spännande idrott i toppklass under din vistelse i Umeå.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.