Våra rum

Hotellet erbjuder 43 stycken nyrenoverade och fräscha hotellrum utrustade med: luftkonditionering, wifi, tv, arbetsplats, badrum, wc, fria toalett- och duschartiklar, ljudisolering. Hos oss på Hotel Vilja har vi rum för alla oavsett om du reser som affärsresenär, idrottslag eller familj. På morgonen serverar vi en smakrik frukostbuffé.

Passa även på att njuta av vår härliga bastu eller håll igång i vårt träningsrum under er vistelse hos oss. Vi har även handikappanpassade rum, familjerum med anslutande dörr och rum för resande med sällskapsdjur.  Vill ni veta mer om våra rum? Tveka inte att höra av er till oss så berättar vi mer.

Enkelrum

Ensam och reser inom jobbet eller privat? Då skulle vi rekommendera våra enkelrum utrustade med wifi, kabel-tv, luftkonditionering och eget badrum i lugn och skön miljö.

Dubbelrum

Våra luftiga och fräscha dubbelrum är utrustade med wifi, kabel-tv, luftkonditionering och eget badrum. Perfekt för er som par eller kollegor att ladda batterierna hos oss i samband med er vistelse i Umeå.

Dubbel superior

Hotellet har i dagsläget två stycken sviter som är utrustade med en sällskapsdel och en sovdel. På dessa rum finns vattenkokare, wifi, kabel-tv, luftkonditionering, bäddsoffa, och eget badrum.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.